Rådgivning for soloselvstændige

færdig løsning til soloselvstændige

For mindre virksomheder og soloselvstændige er det ofte vigtigt, at kunne løse alle opgaver selv, – både af hensyn til overblikket og økonomien. Overholdelse af persondatareglerne er et lovkrav for virksomheder. Uanset om det er almindelige oplysninger eller om det er følsomme oplysninger, skal man passe godt på dem. Følsomme oplysninger er blandt andet helbred, religion, seksualitet og flere andre oplysninger.
Kort sagt skal man vide, hvilke oplysninger man har, hvad man skal bruge dem til og hvornår man sletter dem. Alt sammen skal dokumenteres overfor Datatilsynet.

Persondatapolitik

En af virksomhedens pligter er oplysningspligten. Det vil sige at man skal oplyse kunderne om behandlingen og deres rettigheder – det gør man ofte i en persondatapolitik. 

Færdig løsning

For dig, kan vi tilbyde en færdig løsning, hvor vi taler om dine behov og du giver os de informationer, vi skal bruge til at udfylde dine dokumenter. Herefter gennemgår vi det færdige materialet med dig og rådgiver dig i opdateringen af dem. Herefter kan du selv overtage vedligeholdelsen eller vi kan gøre det for dig. 

Vi benytter programmet Lexoforms, som sikrer at al dokumentation og løbende vedligehold er samlet et sted. Programmet sparer både rådgiver timer og tid i forbindelse med den løbende vedligeholdelse af dokumentationen.
Læs mere om det her.

Pris fra kr. 5.995,-  excl. moms. 
årlig licens kr. 4.200,- excl moms for LEXOFORMS.

Prisen afhænger af virksomhedens størrelse/omfang og der kan altid aftales en fast pris.