Rådgivning for soloselvstændige

løsning til soloselvstændige

For mindre virksomheder og soloselvstændige er det ofte vigtigt, at kunne løse alle opgaver selv, – både af hensyn til overblikket og økonomien. Overholdelse af persondatareglerne er et lovkrav for virksomheder. Uanset om det er almindelige oplysninger eller om det er følsomme oplysninger, skal man passe godt på dem. Følsomme oplysninger er blandt andet helbred, religion, seksualitet og flere andre oplysninger.
Kort sagt skal man vide, hvilke oplysninger man har, hvad man skal bruge dem til og hvornår man sletter dem. Alt sammen skal dokumenteres overfor Datatilsynet.

Persondatapolitik

En af virksomhedens pligter er oplysningspligten. Det vil sige at man skal oplyse kunderne om behandlingen og deres rettigheder – det gør man ofte i en persondatapolitik. 

GØR DET SELV løsning

For dig, kan vi tilbyde en løsning, hvor vi taler om dine behov og du bliver forberedt til arbejdet med at udfylde din dokumentation.
Du går derefter selv i gang med arbejdet og kan trække på os ved hjælp af et klippekort system, så du kan få afklaret dine spørgsmål. 

Vi benytter programmet Lexoforms, som sikrer at al dokumentation og løbende vedligehold er samlet et sted. Programmet sparer timer i opstarten og i forbindelse med den løbende vedligeholdelse af dokumentationen.
Læs mere om det her.

Startpakke

Opstartsmøde 2 timer, incl. transport på Fyn
Spørgsmål telefon/online 8 x 15 minutter 
Pris Kr. 4.995,-  excl. moms. 
årlig licens kr. 4.200,- excl moms for LEXOFORMS.

Yderligere timer kan tilkøbes ved behov.