Kursus for soloselvstændige

KURSUS FOR SOLOSELVSTÆNDIGE

Vil du gerne selv være i stand til at vedligeholde din persondata/gdpr dokumentation? På dette kursus får du en grundlæggende viden og får udfyldt de relevante dokumenter. Derudover får du viden nok til at lave det grundlæggende opfølgningsarbejde fremover.

Planlagte kurser

Onsdage d. 3. og 10. februar 2021 kl. 9-14  – aflyst pga. forsamlingsforbud
Mandage d. 3. og 10. maj 2021 kl. 9 -14 – ledige pladser

Praktiske informationer

Kurser afholdes på to hverdage fra kl. 9.00-14.00. Undervisningen vil være planlagt, så du får information omkring reglerne og samtidig udfylder den dokumentation, der er nødvendig. Du skal regne med at bruge tid mellem kursusdagene, for at udfylde dokumenter og finde oplysninger omkring din virksomheds aftaler.

Pris kr. 3.999,-  ex. moms.

Betaling via bankoverførsel ved tilmelding. Ved aflysning af kurset tilbagebetales det fulde beløb. Kurserne afholdes som udgangspunkt på Bygmestervej 5, 5750 Ringe. Der kan planlægges kurser andre steder eller datoer – kontakt os for forslag eller ønsker.


KONTAKT

Se mere om kurset og download folder her

 • Jeg troede egentligt at jeg havde ret godt styr på det med GDPR, men så mødte jeg Vicky. Der er jo så mange ting, man slet ikke ved at man skal tage stilling til – det ved Vicky heldigvis og hun har en evne til at forklare det, så selv jeg forstår det! Jeg vil anbefale Vicky til hver en tid

  Stine Engberg – www.plusvisuel.dk

 • Vi har fået hjælp fra Vicky fra vblraadgivning.dk til at gennemgå vores håndtering af persondata. I denne proces har Vicky været meget behjælpelig og tålmodig.
  Hun satte sig ind i vores behov og hjalp os med vores håndtering af data fra første kundekontakt og kunne oplyse og advare os om eventuelle ”huller” i håndteringen. Jeg besidder selv en juridisk indsigt, hvorfor jeg med sikkerhed kan sige, at Vickys faglighed ikke fejler noget! Jeg anbefaler Vicky på det varmeste!

  Rasmus Jacobsen – www.thoroejacobsen.dk

 • Vicky har været behjælpelig i forhold til persondatapolitikken i mit firma. Jeg kan varmt anbefale Vicky til andre! Vicky kom to gange, hvor jeg blev sat grundigt ind i alt, hvad der var relevant i forhold til mit firma, ja faktisk fik jeg et helt kursus. Herudover leverede Vicky alle nødvendige dokumenter og mere til – hun brugte meget tid på såvel telefon samt mailkorrespondance, når der var noget jeg havde brug for i forbindelse med mit firma. Den mest troværdige og ”nede på jorden” hjælp, jeg længe har fået. Man er aldrig i tvivl om Vickys kompetencer! Jeg vil til hver en tid vende tilbage, hvis jeg får brug for hjælp.

  Susanne Meldhede – www.viva-social.dk

 • Jeg har været igennem et rådgivningsforløb om bl.a. persondatapolitik. Det er et emne jeg ikke tidligere har haft held med at begribe ordentligt – og da jeg er selvstændig dur det ikke rigtig. Vicky gennemgik nemt hele virksomheden med mig, og jeg fik hurtigt et overblik over, hvordan det store billede ser ud, og hvad jeg kun behøver at fokusere på. Jeg har endda fået en utrolig overskuelig oversigt over hvad jeg skal gøre og hvornår. Fantastisk!
  At mødet var noget mere hyggeligt og “levende” end jeg havde forventet, er i min optik en kæmpe bonus. Det føles fantastisk at have styr på det OG forstå hvad det betyder. Og skulle jeg støde ind i tvivl og spørgsmål, er hun min livline.
  TAK Vicky

  Louise Helmann – www.detaljeriet.dk

 • Hos Rikke Vejen – Humanistisk Terapi går vi højt op i diskretion og sikkerhed af persondata. Det var derfor også meget vigtigt for os, at finde en god rådgiver indenfor dette område. Hos VBL Rådgivning har vi fået en super service og god sparringspartner, hvor vi grundigt blev introduceret til de datakrav, som netop vores virksomhed skulle opfylde. Vicky er meget grundig og sørger for, at alle detaljer er på plads og uddybet til punkt og prikke, så det er nemt som virksomhed at implementere og dermed overholde lovgivningen. Vi medgiver den varmeste anbefaling til VBL Rådgivning.

  Rikke Vejen – www.rikkevejen.dk

 • Det er første gang, at jeg har oplevet at alt det juridiske arbejde vi har gennemgået idag, har føltes som en lethed. Jeg blev helt smittet af Vickys engagement, hendes nærvær, humor og glade personlighed. Vicky er virkelig passioneret i sit arbejde og formår at viderebringe et budskab på en professionelt måde, som jeg forstår. Tak for en rigtig beriget dag og god service.

  Lenette Rasmussen – www.n-focus.dk