Det offentlige

Offentlige institutioner

Vi har stor erfaring med arbejdsgangene i det offentlige, herunder arbejdet i en politisk styret organisation, hvilket betyder, at vi har en god indsigt i de særlige problematikker, der findes i det offentlige.

Ekstern konsulent

Som ansat i det offentlige kan man opleve, at der er for mange opgaver i en periode, uden at det betyder, at man blot kan ansætte en ekstra medarbejder. Vi tilbyder at indgå et samarbejde, hvor I trækker os ind i en kortere eller længere periode. På den måde får I et ekstra sæt hænder, som kan understøtte jeres arbejde med persondatabeskyttelsen. På samme måde kan vi også tilbyde undervisning og rådgivning af medarbejderne. En del af rådgivningen kan bestå i helt konkret opgaveløsning.

DPO

Offentlige institutioner og myndigheder skal altid have en databeskyttelsesrådgiver (DPO), som kan understøtte arbejdet med overholdelse af databeskyttelsesforordningen.

Vi kan tilbyde, at være tilknyttet som ekstern databeskyttelsesrådgiver og sikre, at I er godt stillet i forhold til rådgivning og rapportering til ledelsen.
Læs mere på siden om DPO.